Support:(+47) 48 05 77 00

0

kr 0,00

Du har ingen varer i handlekurv.

HVOR RASKT KAN DERE LEVERE?

Vi leverer stort sett alle ordre innenfor den angitte leveringstiden, vi strekker oss langt for å følge alle ordrene helt "til døren".

 

BILEN MIN HAR 5 HULL I FELGENE, MEN BILDET AV FELGEN HAR KUN 4 HULL?

Alle bilder på hjemmesiden er modellfoto. Det vil si at vi bruker det samme bilde om det er en felg med 4 hull eller 5 hull. Så lenge du har søkt via din biltype behøver du ikke bekymre deg. Vi garanterer deg en korrekt og sikker løsning.

 

DET STÅR DEMO, HVA BETYR DET?

Demo-symbolet står for betegnelsen at varene kan ha mindre riper eller at alufelgene har vært montert med dekk. Den aktuelle stand av en slik vare opplyses hvis du ringer til vår Online-support. Disse varene er sterkt nedsatte og tilbudene gjelder så langt lageret rekker.

Våre priser endrer seg hele tiden alt etter valutakursene. Vi har en av Norges billigste løsninger når man ser på hele "pakken".

  

ER HJULENE AVBALANSERT OG KLAR TIL MONTERING?

Nei, når du bestiller et komplett sett dekk og felger, så er dekkene ikke montert på felgene og avbalansert såfremt det ikke er valgt. Det medfølger alt det nødvendige som bolter eller muttere samt evt. senterringer. Senterringene monteres bakpå felgen og er kun med hvis dette er nødvendig i forhold til sentrering på bilens nav. Bestiller du stålfelger er det ikke nødvendig med nye bolter/muttere, der bruker du de originale fra bilen.

 

KAN JEG SELV MONTERE HJULENE PÅ MIN BIL?

Når vi har solgt og levert deg et sett dekk og felg er det klart til å bli montert på din bil, så det er i prinsippet bare å skifte et hjul av gangen.

 

JEG SØKER EN VARE SOM IKKE ER PÅ SIDEN, HAR DERE DEN IKKE?

Kanskje, hvis du søker noe vi ikke viser på siden ringer du bare til oss så finner vi det meste.

 

JEG KUNNE ØNSKE EN ANNEN DEKKDIMENSJON?

Det er viktig å ha korrekt dekkstørrelse på den enkelte bilmodell, derfor viser vi den anbefalte dekkstørrelse jf. bilprodusentens typegodkjennelse. Hvis du ønsker en annen dekkstørrelse enn den anbefalte, kan du kontakte oss for å sikre din pasningsgaranti.

 

HVOR STORE HJUL KAN DET SITTE PÅ MIN BIL?

Loven sier at hjulene ikke må stikke utenfor skjermene. Dessuten skal rulleomkretsen holdes innenfor +/- 3% av originalen (originalen er den minste størrelsen som bilen er typegodkjent med i Norge). Derfor skal man, når man velger en større felg, velge et dekk i mindre profil. Hjulene skal gå fri av skjermer, styring, bremser og fjærbein.

 

HVA ER ”ET”?

ET betyr innpress (Einpress Tief på tysk) og er et uttrykk for hvor langt inne i skjermen felgen sitter, altså sporvidden. Jo lavere ET, jo lengere kommer hjulene fra hverandre og jo større blir sporvidden. Man må aldri ta et høyere ET-tall enn det bilen er levert med originalt og man må max gå 7,5 mm ned. Er bilen f.eks. levert med ET52,5, så skal man holde seg til ET45-52,5. ET-målet oppgis i mm så ET52,5 sitter 7,5 mm lengere inne på bilen enn ET45.

 

HVA ER SPORVIDDE?

Sporvidde er avstanden målt mellom hjulene. Man måler fra midt på høyre dekk til midt på venstre dekk.

 

HVOR MYE KAN JEG SENKE BILEN MIN?

Vi anbefaler ikke å senke bilen mer enn 40 mm på de originale støtdemperne. Vil du senke mer enn 40 mm anbefaler vi et komplett understell eller Coilover kit. Loven sier at hjulene skal gå fri av skjermene, og det skal være 11cm fra bærende karosseri ned til bakken.